Информације о практичном испиту из Микробиологије, фебруар 2023

Информације о практичном испиту из Микробиологије, фебруарски рок 2023

Практични испит из Микробиологије ће се одржати у понедељак, 20. фебруара са почетком у 17.30 часова.

Студенти који полажу у амфитеатру Патологија су на испитном списку код следећих наставника:

  • Проф. др Александар Џамић, проф. др Александра Кнежевић, проф. др Вера Мијач, проф. др Драгана Вуковић, проф. др Ивана Дакић, проф. др Ивана Лазаревић, проф. др Ивана Чоловић-Чаловски, доц. др Ана Банко, доц. др Данијела Миљановић, доц. др Елеонора Дубљанин, доц. др Ина Гајић и доц. др Ирена Аранђеловић.

Студенти који полажу у амфитеатру Анатомија су на испитном списку код следећих наставника:

  • Проф. др Лазар Ранин, проф. др Маја Ћупић, проф. др Наташа Вучковић Опавски, проф. др Сања Митровић, проф. др Слободанка Ђукић.

Резултати практичног испита ће бити постављени на сајт Факултета и огласну таблу Института за микробиологију и имунологију у уторак 21. фебруара од 11.30 часова.

Увид у тестове је заказан за уторак, 21. фебруар у периоду 12-12:15 часова у Семинарској сали Института за микробиологију и имунологију.

Подсећамо студенте који су већ положили практични испит у претходном, јануарском року 2023. године (јер им положен практични испит из јануарског рока важи и даље у фебруарском року) и који не желе да изађу поново на практични испит у фебруарском испитном року, да им усмени испити могу бити заказани већ од првог дана рока, тј. петка 17. фебруара.

Заказивање усмених испита за студенте који тек треба да полажу практични испит у фебруарском испитном року је у уторак 21. фебруара од 12.30 часова у канцеларији наставника – напомињемо да усмени испит може бити одржан и на дан самог заказивања испита, дакле у 12.30 часова 21. фебруара.

Молимо да редовно проверавате сајт Факултета за остала релевантна обавештења.

Остале вести из категорије